برنامه توسعه گروه :
اهداف
1. آموزشی
2. پژوهشی
3. نیروی انسانی
موقعیت شغلی کارشناسان تغذیه شامل موارد زیر میباشد:
1. مدیریت بخش تغذیه و رژیم های درمانی در بیمارستانها
2. مسؤولیت درکارخانجات تولید مواد غذایی
3. کارشناس تغذیه و بهداشت در مراکز بهداشتی و درمانی
بطور کلی فارغالتحصیلان دوره کارشناسی رشته تغذیه از توانائیها و مهارتهای زیر برخوردارند:
* برنامه ریزی تغذیه ای برای بیماران در بیمارستانها ، مراکز تهیه و تولید غذا ، تغذیه در شرائط خاص وبحرانها.
* برنامه ریزی و ترویج سواد تغذ یه ای در جامعه.
* ارایه خدمات تغذیهای برای مراکزمرتبط با تغذیة در بخشهای مختلف جامعه.
* تنظیم و اجرای برنامههای آموزش تغذیه عمومی از طریق رساناها.
* تهیه و تنظیم رژیم غذایی مناسب برای بیماریها ، نابردباریها و اختلالات متابولیکی تغذیه ای
برنامه توسعه گروه :
اهداف
1. آموزشی
2. پژوهشی
3. نیروی انسانی
موقعیت شغلی کارشناسان تغذیه شامل موارد زیر میباشد:
1. مدیریت بخش تغذیه و رژیم های درمانی در بیمارستانها
2. مسؤولیت درکارخانجات تولید مواد غذایی
3. کارشناس تغذیه و بهداشت در مراکز بهداشتی و درمانی
بطور کلی فارغالتحصیلان دوره کارشناسی رشته تغذیه از توانائیها و مهارتهای زیر برخوردارند:
* برنامه ریزی تغذیه ای برای بیماران در بیمارستانها ، مراکز تهیه و تولید غذا ، تغذیه در شرائط خاص وبحرانها.
* برنامه ریزی و ترویج سواد تغذ یه ای در جامعه.
* ارایه خدمات تغذیهای برای مراکزمرتبط با تغذیة در بخشهای مختلف جامعه.
* تنظیم و اجرای برنامههای آموزش تغذیه عمومی از طریق رساناها.
* تهیه و تنظیم رژیم غذایی مناسب برای بیماریها ، نابردباریها و اختلالات متابولیکی تغذیه ای
Change font color:
main color:
Secondary Color:
Change the background color:
Change the spacing between words:
Change the spacing between lines:
Change mouse type:
Change font
ColorBlind Warning