متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

برنامه توسعه گروه :

اهداف

1. آموزشی

2. پژوهشی

3. نیروی انسانی

 

موقعیت شغلی کارشناسان تغذیه شامل موارد زیر میباشد:  

 

1.  مدیریت بخش تغذیه و رژیم های درمانی در بیمارستانها

2. مسؤولیت درکارخانجات تولید مواد غذایی

3.  کارشناس تغذیه و بهداشت در مراکز بهداشتی و درمانی

بطور کلی فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی رشته تغذیه از توانائی‌ها و مهارت‌های زیر برخوردارند:

* برنامه ریزی تغذیه ای برای بیماران در بیمارستانها ، مراکز تهیه و تولید غذا ، تغذیه در شرائط خاص وبحرانها.
* برنامه ریزی و ترویج سواد تغذ یه ای در جامعه.
* ارایه خدمات تغذیه‌ای برای مراکزمرتبط با تغذیة در بخشهای مختلف جامعه.

* تنظیم و اجرای برنامه‌های آموزش تغذیه عمومی از طریق رساناها.

* تهیه و تنظیم رژیم غذایی مناسب برای بیماریها ، نابردباریها و اختلالات متابولیکی تغذیه ای

 

 

برنامه توسعه گروه :

اهداف

1. آموزشی

2. پژوهشی

3. نیروی انسانی

 

موقعیت شغلی کارشناسان تغذیه شامل موارد زیر میباشد:  

 

1.  مدیریت بخش تغذیه و رژیم های درمانی در بیمارستانها

2. مسؤولیت درکارخانجات تولید مواد غذایی

3.  کارشناس تغذیه و بهداشت در مراکز بهداشتی و درمانی

بطور کلی فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی رشته تغذیه از توانائی‌ها و مهارت‌های زیر برخوردارند:

* برنامه ریزی تغذیه ای برای بیماران در بیمارستانها ، مراکز تهیه و تولید غذا ، تغذیه در شرائط خاص وبحرانها.
* برنامه ریزی و ترویج سواد تغذ یه ای در جامعه.
* ارایه خدمات تغذیه‌ای برای مراکزمرتبط با تغذیة در بخشهای مختلف جامعه.

* تنظیم و اجرای برنامه‌های آموزش تغذیه عمومی از طریق رساناها.

* تهیه و تنظیم رژیم غذایی مناسب برای بیماریها ، نابردباریها و اختلالات متابولیکی تغذیه ای

 

 

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ
Close menu