اين دانشگاه تاكنون 78 دانشجوي فارغ اتحصيل در مقطع كارشناسي داشته است. در هر ترم تحصيلي علاوه بر واحدهاي ارايه شده تخصصي جهت دانشجويان رشته تغذيه ساير رشته هاي آموزشي مانند پزشكي ، دندانپزشكي ، بهداشت وپرستاري و مامايي را نيز پوشش ميدهد.
رسالت و اهداف گروه:
رسالت گروه تغذيه و صنايع غذايي ارتقاء سطح علمي دانشجويان رشته تغذيه و ساير رشته هاي پزشكي و
پيراپزشكي و نيز تربيت متخصصين رشته تغذيه در مقطع كارشناسي مي باشد. بر اين اساس، اهداف گروه
به شرح زير مي باشد:
1- ارائه و آموزش دروس نظری و عملی تغذيه به دانشجویان تغذيه ، پزشكي ، پيرا پزشكي ، بهداشت
2- انجام پژوهش های تغذيه اي بر اساس محورهاي مختلف تغذيه و صنايع غذايي با تكيه بر شناسايي
مشكلات تغذيه اي جامعه و اجراي برنامه هاي مداخله اي جهت ارتقاي وضعيت تغذيه اي گروههای آسیب
پذیر درجامعه و پايش آن
3- تربیت نیروهای متخصص تغذيه و توانمند براي برآوردن نيازهاي بهداشتي، آموزشی و پژوهشی جامعه
اين دانشگاه تاكنون 78 دانشجوي فارغ اتحصيل در مقطع كارشناسي داشته است. در هر ترم تحصيلي علاوه بر واحدهاي ارايه شده تخصصي جهت دانشجويان رشته تغذيه ساير رشته هاي آموزشي مانند پزشكي ، دندانپزشكي ، بهداشت وپرستاري و مامايي را نيز پوشش ميدهد.
رسالت و اهداف گروه:
رسالت گروه تغذيه و صنايع غذايي ارتقاء سطح علمي دانشجويان رشته تغذيه و ساير رشته هاي پزشكي و
پيراپزشكي و نيز تربيت متخصصين رشته تغذيه در مقطع كارشناسي مي باشد. بر اين اساس، اهداف گروه
به شرح زير مي باشد:
1- ارائه و آموزش دروس نظری و عملی تغذيه به دانشجویان تغذيه ، پزشكي ، پيرا پزشكي ، بهداشت
2- انجام پژوهش های تغذيه اي بر اساس محورهاي مختلف تغذيه و صنايع غذايي با تكيه بر شناسايي
مشكلات تغذيه اي جامعه و اجراي برنامه هاي مداخله اي جهت ارتقاي وضعيت تغذيه اي گروههای آسیب
پذیر درجامعه و پايش آن
3- تربیت نیروهای متخصص تغذيه و توانمند براي برآوردن نيازهاي بهداشتي، آموزشی و پژوهشی جامعه
Change font color:
main color:
Secondary Color:
Change the background color:
Change the spacing between words:
Change the spacing between lines:
Change mouse type:
Change font
ColorBlind Warning