اخبار > یرگزاری آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی

در تاریخ ۹۶/۴/۱۵ سی و ششمین دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی با شرکت ۲۱۰ نفر از دستیاران تخصصی در یازده رشته کودکان، عفونی، قلب، بیهوشی، جراحی عمومی، چشم پزشکی، رادیولوژی، روانپزشکی، زنان و زایمان، داخلی و طب اورژانس در محل سالن امتحانات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار گردید.
در این آزمون که به همت معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده پزشکی برگزار شد، آقای دکتر بهاری مدیر کل آموزش دانشگاه، دکتر میری علی آباد رییس دانشکده پزشکی، نمایندگانی از دانشگاه کرمان و سایر عوامل اجرایی آزمون حضور داشتند.
این آزمون راس ساعت 9 صبح آغاز و داوطلبان به 150 سوال در مدت 180 دقیقه پاسخ دادند، این آزمون راس ساعت 12 خاتمه یافت.
قابل توجه است،مهلت اعتراضات متقاضیان از ساعت16 تاریخ 96/4/15  تا ساعت 16شنبه 96/4/17 و نحوه ارسال اعتراضات نیز به صورت الکترونیکی از طریق آدرس اعلام شده در برگه راهنما میباشد. نتیجه نهایی آزمون پس از رسیدگی به اعتراضات اعلام خواهد شد.
شایان ذکر است طراحی سوالات گروههای عفونی و چشم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و 9 گروه دیگر نیز در منطقه آمايشی واقع در کرمان صورت گرفته است.

1396/04/16 ١٢:٢٥ News ١٥٩٢٦