اخبار > راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیک گروههای داخلی و بیهوشی ، جراحی، طب اورژانس و روانپزشکی

قابل توجه اساتید و دستیاران محترم گروه داخلی ، بیهوشی و جراحی

با توجه به راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیکی برای 7 رشته دستیاری (داخلی، زنان زایمان، طب اورژانس ، روانپزشکی، جراحی، کودکان و بیهوشی  )،  اساتید و دستیاران محترم  ملزم به ثبت لاگ بوک ها در سامانه های ذیل  می باشند.

•   تمامی دستیاران می بایست اطلاعات مربوط به تجربیات عملی خود را در قالب Log Book ثبت و تنظیم نمایند.
  •   هر دستیار می بایست Log Book خود را شخصا تکمیل نماید.
  •   هر دستیار موظف است تمامی اطلاعات مندرج در Log Book خود را پس از تکمیل برای استاد مربوطه ارسال نماید.
  •   گروه آموزشی در هر زمان به وضعیت ثبت اطلاعات Log Book نظارت دارد لذا مناسب است تا Log Bookها در همان زمان انجام فعالیت عملی ثبت شود.
    تذکر؛ بطور معمول مدت زمان مجاز ثبت لاگ بوکها برای شما 10 روز از زمان انجام فعالیت مربوطه می باشد. (به عنوان مثال در روز ۹۵/۹/۸ نمیتوان فعالیتی را ثبت کرد که ۹۵/۹/۱ انجام شده است)

جهت ورود به سامانه لاگ بوک اساتید و دستیاران محترم  رشته بیهوشی و داخلی به سایت http://logbook3.zaums.ac.ir مراجعه و با وارد نمودن  کد ملی بعنوان  نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شده ودر اولین ورود اقدام به تغییر کلمه عبور نمایید و از راهنمای آنلاین  آن جهت ثبت لاگ بوک ها اقدام نمایند. .

شایان ذکر است واحد فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی واقع در طبقه اول دانشکده آماده پاسخگویی به سئوالات اساتید و دانشجویان محترم می باشند.

برای ورود به سامانه رشته مورد نظر و دریافت راهنما بر روی  لینک مربوطه کلیک نمائید.

ورود به سامانه لاگ بوک رشته داخلی

ورود به سامانه لاگ بوک رشته  بیهوشی

ورود به سامانه لاگ بوک رشته  جراحی

ورود به سامانه لاگ بوک رشته  طب اورژانس
اهنمای دستیاران

ورود به سامانه لاگ بوک رشته  روانپزشکی اهنمای دستیاران

راهنمای اساتید

در صورت هر گونه مشکل با مسئول فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی خانم مهندس رضایی 20-33295815 ( داخلی 1030 ) و کارشناس مسئول دستیاری خانم فاطمه رادفر 33295738 تماس حاصل فرمائید.

1395/09/23 ١١:٣٩ خبر دانشکده پزشکی, Events ١٤٠٨١