اخبار > راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیک گروههای اطفال و زنان و زایمان

.

قابل توجه اساتید و دستیاران محترم گروه اطفال و زنان و زایمان

با توجه به راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیکی برای 7 رشته دستیاری (داخلی، زنان زایمان، طب اورژانس ، روانپزشکی، جراحی، کودکان و بیهوشی  )،  اساتید و دستیاران محترم  ملزم به ثبت لاگ بوک ها در سامانه های ذیل  می باشند.

•   تمامی دستیاران می بایست اطلاعات مربوط به تجربیات عملی خود را در قالب Log Book ثبت و تنظیم نمایند.
  •   هر دستیار می بایست Log Book خود را شخصا تکمیل نماید.
  •   هر دستیار موظف است تمامی اطلاعات مندرج در Log Book خود را پس از تکمیل برای استاد مربوطه ارسال نماید.
  •   گروه آموزشی در هر زمان به وضعیت ثبت اطلاعات Log Book نظارت دارد لذا مناسب است تا Log Bookها در همان زمان انجام فعالیت عملی ثبت شود.
    تذکر؛ بطور معمول مدت زمان مجاز ثبت لاگ بوکها برای شما 10 روز از زمان انجام فعالیت مربوطه می باشد. (به عنوان مثال در روز ۹۵/۹/۸ نمیتوان فعالیتی را ثبت کرد که ۹۵/۹/۱ انجام شده است) .

جهت ورود به سامانه لاگ بوک اساتید و دستیاران محترم به سایت http://logbook1.zaums.ac.ir مراجعه و  در قسمت ثبت نام اساتید و ثبت نام دستیاران با داشتن ایمیل معتبر اقدام به ثبت نام نمایند.شایان ذکر است واحد فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی واقع در طبقه اول دانشکده  آماده آموزش و پاسخگویی به سئوالات اساتید و دستیاران محترم می باشند.

برای ورود به سامانه رشته مورد نظر و دریافت راهنما بر روی  لینک مربوطه کلیک نمائید.

ورود به سامانه لاگ بوک رشته اطفال و  زنان

راهنمای دستیاران
راهنمای اساتید

اپلیکیشن موبایل ویژه دستیاران رشته های  اطفال و زنان
دریافت نسخه اندروید راهنمای استفاده از اپلیکیشن موبایل
اپلیکیشن موبایل ویژه دستیاران رشته های اطفال و زنان دریافت نسخه IOS راهنمای استفاده از اپلیکیشن موبایل

بزودی اپلیکشن موبایل این سامانه در اختیار اساتید محترم این گروهها نیز قرار خواهد گرفت.

در صورت هر گونه مشکل با مسئول فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی خانم مهندس رضایی 20-33295815 ( داخلی 1030 ) و کارشناس مسئول دستیاری خانم فاطمه رادفر 33295738 تماس حاصل فرمائید.

1395/09/22 ١٠:٤٦ خبر دانشکده پزشکی, Events ١٤٠٣٣