اخبار > بازدید هیات بورد نورولوژی از بیمارستان علی بن ابیطالب (ع)

در تاریخ ۹۶/۴/۱۵ هیات بورد نورولوژی متشکل از آقایان؛ دکتر غفار پور ، دکترحریرچیان و نماینده دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، با استقبال و همراهی ریاست دانشکده و معاون پژوهشی دانشکده پزشکی زاهدان و اعضا هیات علمی گروه داخلی اعصاب، به بازدید از بخشهای داخلی اعصاب، ICU، MRI و سی تی اسکن، درمانگاه، کتابخانه، بخش نوار عصب و عضله، الکتروانسفالوگرافی، پاویون دستیاران و... در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) پرداختند.
در پایان هیات مذکور، طی نشستی با اعضا گروه و مسئولان دانشکده پزشکی، امکانات و توانمندی های موجود را جهت پذیرش دستیار تخصصی نورولوژی، مناسب ارزیابی و تنها خواستار تغییراتی در فضای فیزیکی بخش مربوطه شدند. همچنین دکتر میری علی آباد، ریاست دانشکده پزشکی نیز ضمن خیر مقدم به اعضای هیات بورد، مهمترین هدف از پذیرش دستیار تخصصی در این رشته را ارتقا شاخص های آموزشی، درمانی و تحقیقاتی نورولوژی در سطح استان و تربیت نیروهای تخصصی بومی و ماندگار در شهرهای مختلف استان عنوان نمودند. ایشان با اشاره به امکانات و بستر مناسب جهت پذیرش دستیار در این رشته، نقطه قوت این گروه را اعضای هیات علمی توانمند و با انگیزه عنوان کردند و یاد آور شدند تنها راه پیشرفت و ترقی و رفع مشکلات موجود ، بهبود شاخص های درمانی آموزشی، حمایت و نگاه واقع بینانه هیات های بورد تخصصی در جهت تمرکز زدایی، نه تمرکز گرایی، و توجه ویژه و بيشتر به مناطق محروم از جمله سیستان و بلوچستان میباشد. ایشان همچنین قول مساعد جهت حمایت همه جانبه در جهت رفع نواقص جزیی مطرح شده را دادند.

1396/04/16 ١٢:٣٠ News ١٥٩٢٧

آخرین عناوین خبری
کارگاه روش تحقیق و کارگاه search ویژه دستیاران 96
تسلیت به جناب آقای دکتر غزنوی عضو محترم هیات علمی گروه فارماکولوژی