اخبار > راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیک گروههای داخلی و بیهوشی ، جراحی، طب اورژانس و روانپزشکی

قابل توجه اساتید و دستیاران محترم گروه داخلی ، بیهوشی و جراحی

با توجه به راه اندازی سامانه لاگ بوک الکترونیکی برای 7 رشته دستیاری (داخلی، زنان زایمان، طب اورژانس ، روانپزشکی، جراحی، کودکان و بیهوشی  )،  اساتید و دستیاران محترم  ملزم به ثبت لاگ بوک ها در سامانه های ذیل  می باشند.

•   تمامی دستیاران می بایست اطلاعات مربوط به تجربیات عملی خود را در قالب Log Book ثبت و تنظیم نمایند.
  •   هر دستیار می بایست Log Book خود را شخصا تکمیل نماید.
  •   هر دستیار موظف است تمامی اطلاعات مندرج در Log Book خود را پس از تکمیل برای استاد مربوطه ارسال نماید.
  •   گروه آموزشی در هر زمان به وضعیت ثبت اطلاعات Log Book نظارت دارد لذا مناسب است تا Log Bookها در همان زمان انجام فعالیت عملی ثبت شود.
    تذکر؛ بطور معمول مدت زمان مجاز ثبت لاگ بوکها برای شما 10 روز از زمان انجام فعالیت مربوطه می باشد. (به عنوان مثال در روز ۹۵/۹/۸ نمیتوان فعالیتی را ثبت کرد که ۹۵/۹/۱ انجام شده است)

جهت ورود به سامانه لاگ بوک اساتید و دستیاران محترم  رشته بیهوشی و داخلی به سایت http://logbook3.zaums.ac.ir مراجعه و با وارد نمودن  کد ملی بعنوان  نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شده ودر اولین ورود اقدام به تغییر کلمه عبور نمایید و از راهنمای آنلاین  آن جهت ثبت لاگ بوک ها اقدام نمایند. .

شایان ذکر است واحد فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی واقع در طبقه اول دانشکده آماده پاسخگویی به سئوالات اساتید و دانشجویان محترم می باشند.

برای ورود به سامانه رشته مورد نظر و دریافت راهنما بر روی  لینک مربوطه کلیک نمائید.

ورود به سامانه لاگ بوک الکترونیک

راهنمای دستیاران

راهنمای اساتید

در صورت هر گونه مشکل با مسئول فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی خانم مهندس رضایی 20-33295815 ( داخلی 1030 ) و کارشناس مسئول دستیاری خانم فاطمه رادفر 33295738 تماس حاصل فرمائید.

1395/09/23 ١١:٣٩ Events ١٤٠٨١

اطلاعیه ثبت نام آزمون عملی صلاحیت بالینی آبان 97
برنامه زمان بندی نیمسال دوم سال تحصیلی جاری سامانه انتقالی و میهمانی دانشجویان
ثبت نام آزمون عملی صلاحیت بالینی آبان 97
نتایج آزمـون علوم پـایه و پیـش کـارورزی شـهریور 97
پیام ریاست دانشکده پزشکی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
قابل توجه متقاضیان آزمون پیش کارورزی اسفندماه سال 97
برگزاری کارگاه جستجوی منابع علمی و روش تحقیق جهت دستیاران جدیدالورود و دستیارانی که تاکنون در این کارگاه شرکت ننموده اند.
کارگاه جستجوی منابع علمی و کارگاه روش تحقیق جهت دستیاران جدیدالورود و دستیارانی که دوره قبل شرکت ننموده اند
رزرو استودیو ضبط صدا و تصویر جهت تولید محتوای آموزشی الکترونیکی
اعلام نمرات آزمون ارتقاء دستیاری تخصصی تیرماه 97
انتصاب مدیران گروههای آموزشی داخلی مغزو اعصاب ، زبان انگلیسی و صنایع غذایی